Descriere
Amidonul de cartofi, acest material natural de îngroșare, se produce prin fierberea, apoi uscarea și măcinarea cartofului.
Recomandare de utilizare a amidonului de cartofi
Datorită efectului său de îngroșare, poate fi un ingredient suplimentar în sosuri, legume și supe în timpul gătitului. Poate fi folosit pentru îngroșarea cremelor și budinci pentru deserturilor. La coacere, îmbunătățește calitatea aluatului, care crăpa mai puțin, nu se prăbușește.
Amidonul de cartof poate înlocui făina de grâu alb în dietele fără gluten ale persoanelor sensibile la gluten, în multe feluri, pentru îmbunătățirea pastelor și îngroșarea alimentelor.Greutate netă: 500 g
Ingrediente: Amidon de cartofi
Locul de origine: EU
Indice glicemic: 95
Valoarea nutrițională medie în 100 g de produs:
- Energie: 1400kJ / 335 kcal
- Grăsimi: 0,6 g
- din care acizi grași saturați: 0,42 g
- Carbohidrați: 80 g
- din care zaharuri: 0,5 g
- Proteine: 0,1 g
- Fibre: - g
- Sare: 0,03 g
Datele valorilor nutriționale au caracter informativ! Valorile nutriționale actuale de pe ambalaj pot diferi de cele menționate aici. Vă rugăm să cereți informații Colegilor noștri despre valorile nutriționale actuale!