Descriere
Popoarele din arhipelagul oceanului folosesc din cele mai vechi timpuri nuca de cocos și uleiul de cocos în multe feluri. Cocosul în sine este venerat ca fructul Arborelui Vieții pentru efectele sale benefice asupra sănătății. Termenii de ulei de nucă de cocos, grăsime de nucă de cocos, unt de nucă de cocos înseamnă toate același produs, diferența indicând doar o stare de agregare diferită la temperaturi diferite. Are un punct de topire de 24 ° C, deci la temperatura camerei este solid, având culoarea alb-opac, și este inodor. Începe să se topească peste 24 ° C, în această stare devine în ulei lichid incolor, inodor.
Recomandare de utilizare a uleiului de nucă de cocos
Grăsimea de nucă de cocos poate fi folosită în nenumărate moduri în bucătărie. Pentru persoanele sensibile la lapte și lactoză, cei aflați la dietă și vegani, acesta poate înlocui complet untul, margarina și grăsimea animală. Poate fi folosit și la temperaturi ridicate (180 ° C), ceea ce o face excelentă pentru prăjirea în ulei fierbinte, cu mult ulei. Poate fi ingredientul excelent pentru pateurile cu legume, prăjituri savuroase și dulci și pentru cremă.
Efectul său de hidratare poate fi folosit și pentru îngrijirea pielii noastre. Poate fi un ingredient bun pentru diverse împachetări de casă pentru față și păr, pentru creme, loțiuni pentru corp, balsamuri pentru buze.
Ingrediente: 100% Ulei de cocos / Untura de cocos
Locul de origine: EU
Valoarea nutrițională medie în 100 g de produs:
.900 kcal
- Grăsimi: 100 g
- din care acizi grași saturați: 91,5 g
- din care acizi grași nesaturați: 7 g
- din care acizi grași polinesaturați: 7g
- din care acizi grași trans: 0,5 g
- Carbohidrați: 0 g
- din care zaharuri: 0,0 g
- Proteine: 0 g
- Fibre: 0 g
- Sare: 0 g
Datele valorilor nutriționale au caracter informativ! Valorile nutriționale actuale de pe ambalaj pot diferi de cele menționate aici. Vă rugăm să cereți informații Colegilor noștri despre valorile nutriționale actuale!