Descriere
În timpul prelucrării semințelor de struguri roșii, renumit pentru efectul benefic, uleiul prețios este mai întâi stors, iar apoi făina de semințe de struguri roșii este obținută prin măcinarea peleților rămași. Semințele de struguri roșii sunt unul dintre ingredientele cu cel mai mare conținut de antioxidanți și, datorită proceselor fizice blânde, fără substanțe chimice, aceste substanțe antioxidante benefice (în principal polifenoli, flavonoide și procianidine) se găsesc și în făina de semințe de struguri roșii. În plus, conținutul de fibre este semnificativ, în timp ce conținutul de carbohidrați este deosebit de scăzut în comparație cu alte făine.
Recomandare de utilizare a făinii de semințe de struguri
Făina din semințe de struguri roșii poate fi folosită pentru a îmbogăți pâinea și diverse aluaturi (cozonac, brioșe, clătite). Datorită gustului său puternic, caracteristic, este recomandat să fie utilizat într-o proporție mai mică (aproximativ 3-5%) amestecat cu alte făini. Își păstrează nutrienții valoroși chiar și la temperaturi ridicate de coacere. În plus, poate fi consumat amestecat în smoothie-uri, mujdei și iaurt.Greutate netă: 500 g
Ingrediente: Făină de sâmbure de struguri
Locul de origine: Ungaria
Valoarea nutrițională medie în 100 g de produs:
- Energie: 771 kJ / 187 kcal
- Grăsimi: 5 g
- din care acizi grași saturați: 1 g
- Carbohidrați: 6 g
- din care zaharuri: 3 g
- Proteine: 12 g
- Fibre: 35 g
- Sare: 0,1 g
Datele valorilor nutriționale au caracter informativ! Valorile nutriționale actuale de pe ambalaj pot diferi de cele menționate aici. Vă rugăm să cereți informații Colegilor noștri despre valorile nutriționale actuale!