Descriere
Amidonul de porumb este selectat din apa cu amidon ridicat, „lapte de amidon”, obținut prin înmuierea și spălarea boabelor zdrobite de porumb. Pulberea astfel obținută cu granulație fină, pudra albă ca zăpada, fără gust și fără miros, este acum una dintre substanțele de îngroșare cele mai utilizate pe scară largă la nivel mondial. Este natural fără gluten, astfel încât chiar și cei sensibili la aceasta pot consuma mâncarea obținută din ea.
Amidon de porumb instrucțiuni de utilizare
Amidonul de porumb este excelent pentru îngroșarea supelor, sosurilor, legumelor, cremelor și budincilor, precum și pentru îmbunătățirea aluatului de paste diverse (în special într-o bucătărie fără gluten). Poate fi folosit variat pentru a face produse cosmetice de casă, precum și produse de curățare. Greutate netă: 500 g
Ingrediente: Amidon de porumb
Locul de origine: EU
Valoarea nutrițională medie în 100 g de produs:
- Energie: 1469 kJ / 351 kcal
- Grăsimi: 0,08 g
- din care acizi grași saturați: - g
- Carbohidrați: 86 g
- din care zaharuri: 0,5 g
- Proteine: 0,4 g
- Fibre: 1 g
- Sare: - g