Descriere
Meiul, membru al familiei gramineelor, a fost cultivat în Mesopotamia încă de acum 6000 de ani, iar conform unor surse, utilizarea sa în China are o istorie de 10.000 de ani. De-a lungul mileniilor a fost răspândit în toată lumea, a fost cultivat în Ungaria de sute de ani în scop furajer și alimentar, astfel încât meiul de cultură fiind o alegere excelentă și din motive de protejare a mediului.
Recomandare de utilizare a meiului
Datorită gustului său neutru, meiul poate fi folosit în mai multe moduri. Poate fi fiert și aburit pentru a face o garnitură excelentă, care poate fi asezonată în diverse moduri. Poate fi folosit pentru a prepara chiftele, umpluturi, diverse gustări sărate și crocante. Ingredient perfect pentru dulciuri, cum ar fi terci, pot fi făcute cu ușurință din aceasta.
Greutate netă: 500 g
Ingrediente: Mei decorticat
Locul de origine: EU
Valoarea nutrițională medie în 100 g de produs:
- Energie: 1510 kJ / 361 kcal
- Grăsimi: 3,3 g
- din care acizi grași saturați: 0,7 g
- Carbohidrați: 65 g
- din care zaharuri: 0 g
- Proteine: 12 g
- Fibre: 8,2 g
- Sare: 0,05 g
Datele valorilor nutriționale au caracter informativ! Valorile nutriționale actuale de pe ambalaj pot diferi de cele menționate aici. Vă rugăm să cereți informații Colegilor noștri despre valorile nutriționale actuale!