Renumită pentru numeroasele sale proprietăți utile, utilizarea sa pe scară cât mai largă crește extrem de rapid. Pe lângă valoarea sa decorativă, este un material de construcție util, o materie primă pentru instrumente ecologice și, de asemenea, o sursă de hrană foarte utilă. Prin prelucrarea tulpinii, se obține și făină din fibre de bambus, care constă aproape în întregime din fibre utile. Conținutul său de carbohidrați și grăsimi este neglijabil, astfel încât poate fi ușor inclus înmeniul persoanelor aflate la dietă sau a diabeticilor. Este, de asemenea, un ingredient popular în dieta paleo. Bineînțeles, este o materie primă complet fără gluten, deci este o alternativă excelentă și pentru persoanele sensibile la gluten.
Recomandare de utilizare a făinii din fibre de bambus
Făina din fibre de bambus este ingredientul perfect pentru îmbunătățirea texturii prăjiturilor, a pâinii și a produselor de patiserie. Făinurile paleo și fără gluten au de obicei o textură granulată, sfărâmicioasă, astfel încât adăugarea de făină de fibre de bambus poate ajuta la această problemă, făcând crusta crocantă și interiorul aluatului plăcut moale și pufos.
[PRODUCT] preț: .
Greutate netă: 200 g
Ingrediente: făină din fibre de bambus 100 %
Loc de proveniență: UE
Vă rugăm să fiți conștienți că materia primă a acestui produs este în principiu fără gluten, însă ambalajul nu se realizează într-o unitate 100% fără gluten, astfel încât poate conține urme de gluten.
Valori medii nutriționale în 100 g de produs:
Energie: 752 kJ / 188 kcal
Grăsimi: 0,3 g
-din care acizi grași saturați: 0 g
Carbohidrați: <0,1 g
- din care zahăr: <0,1 g
Proteine: 0,2 g
Fibre: 99 g
-Sare: <0,01g
Informațiile nutriționale sunt doar cu titlu informativ! Valorile nutriționale reale de pe ambalaj pot diferi de cele indicate aici. Vă rugăm să întrebați despre valorile nutriționale actuale la colegii noștri!